Bekijk onze vacatures voor:
Transparant

RETAIL | ANGELS >

Shopmanagers

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Sales & Marketing

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Executive Search

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Tijdelijke arbeid

Home > Diensten > Opleiding & Ontwikkeling

Opleiding en Ontwikkeling

Meer energie, meer impact.

Wat doet u bij gebrek aan geschoold personeel? Of wanneer uw eisen heel specifiek zijn? Samen met u de professionals van de toekomst opleiden, dat is één van de diensten die RetailAngels u biedt. Dit verloopt aan de hand van een mix van theorie en praktijk bij u op de werkvloer. Na de opleiding zijn de kandidaten onmiddellijk inzetbaar in uw bedrijf.

Wij beschikken over specifieke opleidingsmodules gericht op verkoop-, communicatie- en leiderschapsvaardigheden op het verkooppunt. De inhoud wordt afgestemd op uw bedrijfscultuur en op de noden van uw medewerkers, wat de impact van deze trainingen veel groter maakt dan die van standaardopleidingen.

Ervaringsgericht leren vormt de basis: de theorie wordt onmiddellijk getoetst aan de praktijk door middel van oefeningen en rollenspelen. Er wordt ingegaan op de ervaringen van de deelnemers: feedback en uitwisseling tussen de deelnemers staan centraal.

We zetten docenten in met relevante ervaring in uw sector sector. We hechten heel veel belang aan de didactische vaardigheden van onze docenten en zorgen ervoor dat die in lijn liggen met het niveau van de doelgroep.

Wij kunnen voor u de opleidingen zowel in-company als op externe locaties in heel België verzorgen. Wij hebben intussen al meer dan 3.000 mensen opgeleid.


Benieuwd naar onze aanpak? Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u graag onze referenties.
Zoek naar uw job
Retail Angels - HR in Retail, Consumer Goods & Entertainment
  • Alle sales & marketingfuncties voor (inter)nationale bedrijven in volgende 3 kernsectoren: Retail, Consumer Goods & Entertainment.
  • Ruim aanbod van vacatures: 250 plaatsingen per jaar via Werving & Selectie en Executive Search.
  • Van Shop manager tot Restaurant Manager, Vestigingsmanager, Commercieel Assistent, District manager, Sales manager, Vertegenwoordiger, Account Manager, Key Account Manager, Brand Manager, E-Commerce Manager, Digital & Social Media Manager, Business Analyst, Merchandise Planner, Marketing Manager, Trade Marketing Manager, Hoofd Marktonderzoek, Inkoper, Category Manager, Marketing Directeur, Sales directeur, Commercieel directeur, Business Unit Manager, ….
  • Meer dan 20.000 gescreende professionals
  • 5 voltijdse, gespecialiseerde rekruteerders