Permanent recruitment

Wij specialiseren in talent voor Sales & Retail, HR & Recruitment, Online marketing & E-Commerce, Voedingsproductie, Real estate en General management.

Onze direct search aanpak op maat en onze langetermijnpartnerships met elke klant zorgen voor een hoge invullingsgraad. We hebben sinds 2010 een breed netwerk van meer dan 80.000 gescreende kandidaten opgebouwd. 

Executive Search

Bij ons kan u terecht voor een confidentiële search naar senior level en c-level kandidaten. 

We besteden uitvoerig aandacht aan het in kaart brengen van de motivatoren, cultural fit, persoonlijkheid en attitude van elke kandidaat. In overleg met de klant worden de strategische en analytische competenties van de kandidaat aan de tand gevoeld.

U krijgt een uitgebreid recruteringsrapport van elke geschikte kandidaat.

Uitzendarbeid

Retail Angels' zusteronderneming TopAngels biedt professionele, tijdelijke arbeidsoplossingen aan. 

Wij combineren een unieke direct search aanpak met het state-of-the-art digitale payrolling platform Pratoflex voor tijdelijke contracten. Daarom is onze aanpak perfect geschikt voor knelpuntvacatures. 

Dit betekent dat wij: 

  • op zoek gaan naar het onderscheidend vermogen van zowel de kandidaat als de opdracht
  • onze communicatie afstemmen op elke doelgroep
  • de cultural fit en must-have’s van de vacature toetsen aan de drijfveren, persoonlijkheid, attitude en vaardigheden van de kandidaat

Project Sourcing

Wij zetten onze eigen professionals in voor een welomschreven project, voor een bepaald specialisme of voor een bepaalde periode.

Hoe gaan we te werk? 

We analyseren uw project, definiëren uw specifieke noden en de gezochte profielen, en selecteren op basis hiervan de meest geschikte kandidaten voor uw project. Na uw goedkeuring gaan deze ervaren professionals aan de slag in uw bedrijf.  

U hoeft zich niet te bekommeren om administratie of personeelsbeheer, want Retail Angels behoudt de werkgeversverplichtingen voor deze medewerkers en zorgt dus zelf voor begeleiding, training en omkadering. 

Interim Management

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van bekwame, onafhankelijke interim management professionals, met minstens 5 tot 10 jaar ervaring, voor tijdelijke opdrachten.  

Voorgestelde werkwijze: 

Stap 1: we definiëren het project op basis van uw behoeften en verwachtingen. 
Stap 2: we selecteren de juiste interimmanager op basis van zowel een cultural fit als op basis van de vereiste ervaring. 
Stap 3: we omkaderen de interimmanager tijdens zijn/haar missie.
Stap 4: er worden regelmatig evaluatiemomenten voorzien.

Vragen?

Contacteer ons

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan! 

Spontaan solliciteren