Bekijk onze vacatures voor:
Transparant

RETAIL | ANGELS >

Shopmanagers

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Sales & Marketing

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Executive Search

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Tijdelijke arbeid

Home > People say

People say

Nous sommes enchanté de cette première collaboration

"Nous avons collaboré dernièrement avec Retail Angels pour le développement de notre activité retail, cherchant une agence spécialisée dans le domaine. Un briefing détaillé leur a permis de bien cerner nos besoins. Les profils qu’ils nous ont proposés étaient d’excellente qualité. L’équipe est efficace, rapide et professionnelle. Nous sommes enchantés de cette première collaboration."

Elise Falmagne, HR Officer, The Swatch Group (Belgium) SA

 

Service-minded and result-oriented Executive Search professionals

"Karien and Bernard are both service-minded and result-oriented Executive Search professionals.They try to fully understand your business, your challenges and your culture in order to find the most appropriate solution. They will always partner with you in order to guarantee success."

Luc Van Mol, CEO - ZEB

 

Passie voor Retail

"Mijn samenwerking met Dhr. Bernard Hensmans van Retail Angels wens ik te omschrijven als een zeer interessante en professionele ervaring. Zijn passie voor Retail en zijn expertise zijn een absolute meerwaarde in de zoektocht naar geschikte kandidaten. Gedurende het volledige selectieproces heb ik kunnen rekenen op een kwaliteitsvolle begeleiding met de nadruk op een transparante communicatie. Wat mij aangenaam verrast heeft, is de tijd die Dhr. Bernard Hensmans heeft uitgetrokken om de cultuur van ons bedrijf te leren kennen en de functie te begrijpen. Deze aanpak heeft geresulteerd in het vinden van de juiste kandidaat en dit alles met een meer dan correcte prijszetting."

Brigitte Boutmans, HR Business Partner - QUICK

 

Heel gerichte selectie op maat

"Waarom wij voor Retail Angels hebben gekozen bij het invullen van een aantal vacatures? Eerst en vooral omdat er heel gericht en op maat wordt geselecteerd, volgens mij een duidelijke noodzaak in een constant evoluerende retailomgeving. Daarnaast bevestigde de kwaliteit van de geselecteerde kandidaten dat we met een goed afgestemde briefing uit de juiste kandidaten met een welbepaald profiel konden kiezen."

Peter Linskens, Chief Commercial Officer - Primo Stadion nv

 

Degelijke intake, uitstekende kandidaten en afspraken gerespecteerd

"Door een goede kennis van en ervaring in de retailbranche, heeft Retail Angels een goed inzicht in de profielen die we zoeken. Wat hierbij zeer positief opvalt:

  • Er is steeds een degelijke intake gebeurd (die ook permanent geactualiseerd wordt), waardoor de AVEVE-specifieke profielvereisten scherp omschreven zijn. Retail Angels weet zich ook sterk in te leven in onze specifieke bedrijfscultuur.
  • De kandidaten zijn van een zeer goed tot uitstekend niveau.
  • De afspraken en timings worden goed gerespecteerd. Hierdoor kunnen we zowel de search van Retail Angels als ons intern selectietraject dat erop volgt binnen ons bedrijf binnen een redelijke doorlooptijd afwikkelen."

Luc De Ley, Manager Winkels - Aveve België

 

Vlot, snel en toegankelijk

"Retail Angels werken snel, vlot en toegankelijk. De communicatie verloopt direct en one-to-one. Ze doen een grondige screening en zoeken de kandidaat die niet alleen past binnen de functie maar ook bij het DNA van het bedrijf. Samengevat: tevreden en voor herhaling vatbaar."

Rudi De Kerpel, Zaakvoerder - Eurotuin Groep bvba

 

To-the-point, pragmatisch en snel

"To-the-point, pragmatisch en snel: zo ervaren we de samenwerking met Retail Angels. In onze zoektocht naar verschillende kader- en operationeel leidinggevende functies hebben we samen met Bernard de juiste profielen op korte termijn gevonden. Getuige de kwaliteit van de door Retail Angels aangereikte functieprofielen, is dat deze medewerkers nog steeds een sterke meerwaarde bieden en bijdragen tot het succes van Switch."

Carl Praet, Directeur Externe Diensten - Switch

 

Brede ervaring en netwerk

"Ik heb reeds voor enkele vacatures met Retail Angels samengewerkt en dit steeds op een zeer productieve en constructieve manier. Bernard is dankzij zijn brede ervaring en netwerk in staat om op korte termijn de cultuur van een bedrijf te leren kennen. Hij besteedt heel veel aandacht aan de opvolging van kandidaten en het steeds bijsturen van het zoekproces op basis van gekregen feedback."

Annelies Slijper, HR Business Partner - Triumph Benelux

 

Passie als meewaarde

"Mijn motto is: als je iets doet, doe het met passie. En al wat je doet met passie, doe je goed! Karien en Bernard zijn ook gepassioneerde mensen die op zoek gaan naar retailcollega’s die het verschil kunnen maken. Daar slagen ze goed in. Zij zijn Retail Angels met passie en daar zit hem de meerwaarde."

Isabelle Samson, CCO - ZEB

 

Professionele rekrutering met karakter

“Karien is een zeer professionele recruiter. Ze kan de behoeften snel analyseren, ze is heel dynamisch en heeft een super karakter. Ze is erg spontaan, eerlijk en met een groot gevoel voor humor.”

Annick Wouters, Owner - ARWOnze klanten en relaties aan het woord over hun ervaringen met Retail Angels.

Zoek naar uw job
Retail Angels - HR in Retail, Consumer Goods & Entertainment
  • Alle sales & marketingfuncties voor (inter)nationale bedrijven in volgende 3 kernsectoren: Retail, Consumer Goods & Entertainment.
  • Ruim aanbod van vacatures: 250 plaatsingen per jaar via Werving & Selectie en Executive Search.
  • Van Shop manager tot Restaurant Manager, Vestigingsmanager, Commercieel Assistent, District manager, Sales manager, Vertegenwoordiger, Account Manager, Key Account Manager, Brand Manager, E-Commerce Manager, Digital & Social Media Manager, Business Analyst, Merchandise Planner, Marketing Manager, Trade Marketing Manager, Hoofd Marktonderzoek, Inkoper, Category Manager, Marketing Directeur, Sales directeur, Commercieel directeur, Business Unit Manager, ….
  • Meer dan 20.000 gescreende professionals
  • 5 voltijdse, gespecialiseerde rekruteerders