Bekijk onze vacatures voor:
Transparant

RETAIL | ANGELS >

Shopmanagers

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Sales & Marketing

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Executive Search

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Tijdelijke arbeid

Home > Over ons > Onze missie en onze visie

Onze missie

Gedreven door onze passie voor onze 3 kernsectoren - Retail, Consumer Goods en Entertainment - en met bewezen ervaring in de werving & selectie van marketing & sales professionals, vormen wij een sterk en geëngageerd team dat ernaar streeft om een passende oplossing te bieden aan elke klant en elke werkzoekende. Hieruit putten wij positieve energie.

Onze visie

De belangrijkste bedrijven in België hebben in de toenemende "war for talent" steeds meer nood aan een professionele, externe HR-dienstenpartner, die zich enkel en alleen focust op de specifieke noden van hun sector. En dit zowel voor Werving & Selectie, Executive Search, Project Sourcing als Opleiding & Ontwikkeling.

Tegelijkertijd willen we zowel voor ervaren professionals als voor de (her)intreders op de arbeidsmarkt een bevoorrechte partner zijn voor het vinden van een passende baan. Vanuit deze visie organiseren wij opleidingen en zorgen wij voor omkadering en carrière-advies.

Retail Angels wil zowel naar klanten als naar werkzoekenden de rol van pionier en trendsetter vervullen en uitgroeien tot 1 van de absolute kwalitatieve marktleiders gespecialiseerd in HR-dienstverlening aan de volgende 3 sectoren: Retail, Consumer Goods en Entertainment

Zoek naar uw job
Retail Angels - HR in Retail, Consumer Goods & Entertainment
  • Alle sales & marketingfuncties voor (inter)nationale bedrijven in volgende 3 kernsectoren: Retail, Consumer Goods & Entertainment.
  • Ruim aanbod van vacatures: 250 plaatsingen per jaar via Werving & Selectie en Executive Search.
  • Van Shop manager tot Restaurant Manager, Vestigingsmanager, Commercieel Assistent, District manager, Sales manager, Vertegenwoordiger, Account Manager, Key Account Manager, Brand Manager, E-Commerce Manager, Digital & Social Media Manager, Business Analyst, Merchandise Planner, Marketing Manager, Trade Marketing Manager, Hoofd Marktonderzoek, Inkoper, Category Manager, Marketing Directeur, Sales directeur, Commercieel directeur, Business Unit Manager, ….
  • Meer dan 20.000 gescreende professionals
  • 5 voltijdse, gespecialiseerde rekruteerders