Bekijk onze vacatures voor:
Transparant

RETAIL | ANGELS >

Shopmanagers

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Sales & Marketing

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Executive Search

Transparant

RETAIL | ANGELS >

Tijdelijke arbeid

Home > Diensten > Werving & Selectie

Werving & Selectie

Verkoop, Marketing en Retail

Ervaring en focus maken het verschil bij Retail Angels. Als erkend bureau voor private arbeidsmiddeling hebben wij een jarenlange ervaring in Werving & Selectie voor nationale en internationale bedrijven in 3 kernsectoren: Retail, Consumer Goods en Entertainment. We zijn ons dan ook heel sterk bewust van de specificiteit van elke activiteit en hebben aandacht voor de kenmerken en eisen van elk bedrijfscultuur.

De Retail Angels medewerkers spreken uw taal. Ze kunnen snel en efficiënt een grondige functieanalyse matchen met de profielen van kandidaten die over de vereiste vaardigheden, de juiste attitude, de nodige motivatie en het geschikte potentieel beschikken. Wij behalen een hoge invullingsgraad dankzij onze focus, ons groot netwerk van kandidaten en de selectiviteit van onze klantenpartnerships.

Testing
Elke werkgever stelt zich wel eens de vraag of de interne of externe kandidaat optimaal in de functie zal functioneren.
Om belangrijke selecties extra te onderbouwen, bieden wij optioneel onze dienst “Testing” aan. Op basis van een gedragsgericht diepte-interview, een persoonlijkheidsvragenlijst en het testen van cognitieve vaardigheden kunnen we u een grondig rapport van elke kandidaat bieden.

Contacteer ons voor onze volledige methodologie en referenties.

Zoek naar uw job
Retail Angels - HR in Retail, Consumer Goods & Entertainment
  • Alle sales & marketingfuncties voor (inter)nationale bedrijven in volgende 3 kernsectoren: Retail, Consumer Goods & Entertainment.
  • Ruim aanbod van vacatures: 250 plaatsingen per jaar via Werving & Selectie en Executive Search.
  • Van Shop manager tot Restaurant Manager, Vestigingsmanager, Commercieel Assistent, District manager, Sales manager, Vertegenwoordiger, Account Manager, Key Account Manager, Brand Manager, E-Commerce Manager, Digital & Social Media Manager, Business Analyst, Merchandise Planner, Marketing Manager, Trade Marketing Manager, Hoofd Marktonderzoek, Inkoper, Category Manager, Marketing Directeur, Sales directeur, Commercieel directeur, Business Unit Manager, ….
  • Meer dan 20.000 gescreende professionals
  • 5 voltijdse, gespecialiseerde rekruteerders